Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-11-2022

Del 28 de novembre a l’11 de desembre, votacions dels pressupostos participatius

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 28 de novembre a l’11 de desembre, votacions dels pressupostos participatius

L’Ajuntament va convidar la ciutadania a presentar propostes per ser seleccionades per fer-hi la inversió dels 10.000 € que es van destinar en els pressupostos 2022 per al procés participatiu.

 

Del 19 de setembre al 14 d’octubre es van recollir 21 propostes de veïns i veïnes del municipi que, un cop revisades, s’han seleccionat les que es podran votar. Les que van ser rebutjades va ser perquè la proposta rebuda ja s’estava implementant, ja estava contemplada en els pressupostos generals, eren coincidents o perquè l’import requerit per dur a terme la inversió era més alt que el destinat al pressupost participatiu. Cadascuna de les propostes rebutjades va rebre la justificació del perquè no havia estat acceptada.

 

Les propostes acceptades van en la línia de mantenir i millorar espais o crear projectes lúdics, culturals, formatius o de mobilitat.

 

Des de dilluns, 28 de novembre, fins l’11 de desembre, totes les persones més grans de 16 anys, empadronades o residents al municipi, poden participar en l’elecció de la proposta per a què sigui finançada. Cada persona podrà votar una sola opció i la que al final rebi més suport, serà la que es durà a terme.

 

Les votacions es poden fer a través de la plataforma Decidim.com o presencialment a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic (dilluns a divendres de 9 a 13 h i dilluns també de 16 a 19 h).

Potser t'agradaria compartir ...