Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-11-2022

L’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) cerca voluntaris i voluntàries

Potser t'agradaria compartir...

L’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) cerca voluntaris i voluntàries

L'Associació AFANOC treballa per donar suport a les famílies quan diagnostiquen un infant amb càncer i per dur a terme les actuacions i activitats que organitzen, els cal l’ajuda de voluntaris i voluntàries.

 

El voluntariat representa un dels pilars més importants de l’entitat, un suport imprescindible sense el qual no seria possible implementar els diferents projectes d’atenció i acompanyament a les famílies, tant a dins com fora dels hospitals, delegacions i La Casa dels Xuklis. És per això que la figura del voluntari/ària s’ha convertit en un motor indispensable dins la nostra societat actual.

 

L’AFANOC s’ocupa de formar les persones voluntàries d’acord amb les especificitats de cada un dels espais d’intervenció, que són:

L’hospitalari (Las seva funció principal és la d’acompanyar, donar suport, jugar, entretenir i oferir activitats lúdiques als infants i adolescents i als seus cuidadors durant els períodes d’ingrés a planta i les visites ambulatòries).

La Casa dels Xuklis (Durant les tardes de dilluns a divendres, ofereixen activitats i tallers programats, amb l’objectiu d’enriquir i aportar aire fresc a les famílies allotjades).

Domiciliari (Els infants i adolescents que tornen a casa després d’una estada a l’hospital, sovint no poden reprendre immediatament les activitats que formaven part de la seva quotidianitat (anar a l’escola, activitats extraescolars, interaccionar amb iguals…). Comptar amb el suport d’un voluntari/ària ajuda a normalitzar la vida quotidiana).

Actes i Campanyes (Actuacions de sensibilització i difusió. Participació en actes, campanyes i esdeveniments públics per fer visible la tasca que desenvolupa l’AFANOC i ampliar la base social i econòmica de l’associació).

Tasques Administratives (Col·laborar, a la seu de l’entitat, en tasques de suport a la gestió i organització de les activitats que du a terme l’associació en el seu dia a dia).

 

Les persones interessades poden contactar amb AFANOC al correu electrònic @afanoc_tarragona

 

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir...