Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-11-2022

Del 25 de novembre al 4 de desembre, Setmana de la Pedra seca

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 25 de novembre al 4 de desembre, Setmana de la Pedra seca

La Setmana de la Pedra Seca és un esdeveniment per a la promoció i reconeixement d'aquesta tècnica com a patrimoni i ofici, que busca donar visibilitat a aquest element patrimonial estretament lligat al territori i contribuir a la seva preservació.

 

L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys s’afegeix als actes i les activitats que es faran durant la setmana arreu del país, organitzant una passejada amb Tast de vins en finalitzar.

 

S’ha previst el punt de trobada a l’ajuntament, a 2/4 de 12 del migdia, i que l’inici de la passejada es faci des del Pi Gros a les 12, per finalitzar aproximadament una hora i mitja més tard, a les vinyes de sobre de Can Pedro, a l’Hostal, amb un petit Tast de vins.

 

Durant la passejada, un guia de l’Institut d’Estudis Penedesencs anirà explicant allò més destacable del recorregut.

 

L’activitat, que es farà dissabte, 26 de novembre, és gratuïta i té les places limitades, per la qual cosa cal fer inscripció prèvia presencialment a la Biblioteca (Casa de Cultura, c. de la Germanor, 8), o per correu electrònic a l’adreça culturastj@santjaumedelsdomenys.cat des d'avui dilluns, fins a dijous, 24 de novembre.

Potser t'agradaria compartir ...