Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-11-2022

La Deixalleria municipal, plenament operativa

Potser t'agradaria compartir...

La Deixalleria municipal, plenament operativa

La Deixalleria municipal, situada en una nau del carrer de Barcelona, 11, al polígon industrial, ja està plenament operativa des del passat 1 de novembre.

 

La nova deixalleria municipal és un element clau per a la recollida porta a porta ja que permet una millor separació i re-valorització dels residus. La deixalleria obre els dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9 a 14 h, i els dimecres també en horari de tarda de 17 a 19 h.

 

A la deixalleria s’hi poden dur aquells residus que per la seva tipologia no poden ser lliurats dins els cubells de la recollida porta a porta i que són: fustes, runes, poda, ferralla, electrodomèstics, bateries, plàstic que no sigui envàs, fluorescents i bombetes, tèxtil, vidre pla o olis. També hi ha contenidors de grans dimensions per envasos, paper i cartró.

 

La deixalleria sempre està atesa per personal que gestiona les entrades i que informa als usuaris d’on han de dipositar cada residu. L’accés al recinte es pot realitzar en vehicle. En cas de dubte, podeu preguntar al personal de la deixalleria, trucar a l’ajuntament en horari d’atenció al públic (977 677 113) o enviar un correu electrònic a aquireciclem@santjaumedelsdomenys.cat, on us informaran del tractament que li heu de donar als anteriors i a altres residus.

 

Les instal·lacions de la deixalleria són propietat de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys. Tot i això, l’ajuntament ha signat un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Llorenç del Penedès, de manera que els ciutadans del municipi de Llorenç també en poden fer ús. El conveni de col·laboració entre les dues administracions va ser aprovat per unanimitat el darrer Ple extraordinari del dia 24 d’octubre. Aquest conveni regula el cànon que l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha d’abonar trimestralment a l’Ajuntament de Sant Jaume en funció dels habitants i de l’ús que faci de la deixalleria. Aquesta col·laboració permet a l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys rendibilitzar més aviat la inversió i en conjunt és una gestió més eficient dels recursos públics.


Deixalleria Municipal 01.jpg
Deixalleria Municipal 02.jpg
Deixalleria Municipal 03.jpg
Deixalleria Municipal 04.jpg
Deixalleria Municipal 05.jpg
Deixalleria Municipal 06.jpg
Deixalleria Municipal 08.jpg
Deixalleria Municipal 09.jpg
Potser t'agradaria compartir...