Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-11-2022

El 30 de novembre finalitza el termini per bescanviar la targeta de la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”

Potser t'agradaria compartir...

El 30 de novembre finalitza el termini per bescanviar la targeta de la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” és una acció de foment de la lectura que vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys amb els objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.

 

Tots els nens i les nenes que aquest 2022 fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, hauran rebut a casa una targeta que els convidarà a anar a una llibreria adherida (consulteu el llistat en aquest enllaç). Allà podran bescanviar-la pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13 €. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi. En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un correu electrònic amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i se us remetrà un codi per a poder realitzar el bescanvi.

 

La targeta es podrà bescanviar fins el 30 de novembre de 2022 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària.

 

 

La campanya s’inclou dins del Pla de lectura 2020 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l'ONCE.

Potser t'agradaria compartir...