Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-11-2022

25 i 26 de novembre, Gran Recapte d’aliments

Potser t'agradaria compartir...

25 i 26 de novembre, Gran Recapte d’aliments

El Gran Recapte és una campanya amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar a la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any.

 

Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

 

Enguany se celebrarà la 14ª edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat:

- 25 i 26 de novembre recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya (s’afegirà el diumenge 27 en aquells establiments que estiguin oberts).

- Del 25 de novembre al 6 de desembre donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com

Es recupera la recollida física d’aliments i el voluntariat és clau per dur-la a terme. Per tal de poder gestionar 2.000 punts de recollida arreu del territori, es necessiten 18.000 persones voluntàries i fins al moment s’hi han inscrit 6.000, una xifra significativa però insuficient.

Les persones interessades en participar com a voluntàries en la campanya es poden inscriure en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir...