Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-11-2022

Inscripcions obertes per donar sang el dia 21 de novembre

Potser t'agradaria compartir...

Inscripcions obertes per donar sang el dia 21 de novembre

El dilluns, 21 de novembre, hi haurà sessió de donacions de sang a Sant Jaume dels Domenys.

 

La donació es farà a la Casa de Cultura (c. de la Germanor 8) de 17.00 a 21.00 h i per poder donar caldrà haver-se inscrit prèviament a través del web del Banc de Sang, on s’ha de triar l'hora en què es vol venir.

 

Es pot donar sang si es té entre 18 i 70 anys, es pesa més de 50 quilos i es troba bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre. Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.

 

Tant per a la seguretat del donant com del receptor, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

 

Menys persones han donat sang en les últimes setmanes. En canvi, l’activitat als hospitals s’ha mantingut estable de manera que les reserves han anat disminuint. Per remuntar les donacions, el Banc de Sang insisteix en la necessitat que la població que es trobi bé de salut vagi a donar sang durant els propers dies. Caldrien 1.100 donacions diàries per recuperar les reserves de sang i encarar el final d’any.

 

Donar sang és bo per a la persona donant i millor per a la receptora. La vostra solidaritat és important per a què molta gent que depèn de les donacions tingui una millor qualitat de vida.

Potser t'agradaria compartir...