Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-10-2022

El 16 de novembre, Taller “Beat making i música urbana” per a joves

Potser t'agradaria compartir...

El 16 de novembre, Taller “Beat making i música urbana” per a joves

 El Jove Baix Penedès (JBP) va oferir als municipis adherits al projecte, entre els quals hi ha Sant Jaume dels Domenys, la possibilitat d’acollir un taller per a joves.

 

Les temàtiques ofertades en el programa Tallers de tardor eren diverses i la regidora de Joventut va proposar a través de les xarxes, que els i les joves escollissin quin preferien que es fes.

 

Un cop es van tenir les respostes es va sol·licitar el taller “Igualtat en les relacions interpersonals”, però per causes que han afectat l’empresa encarregada de dinamitzar el taller, aquest va haver de ser substituït per la segona opció, el taller “Beat making i música urbana”, que es farà a la Casa de Cultura el dimecres, 16 de novembre.

 

El taller començarà a les 7 de la tarda, té una durada d’una hora i mitja, s’adreça a joves d’entre 12 i 25 anys i les places són limitades, per la qual cosa es demana que els i les joves interessades reservin plaça per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

 

Al taller es farà una introducció a les noves tecnologies musicals i la familiarització amb recursos digitals com a mètode d'improvisació musical, mitjançant instruments de tecnologia digital (controladors, instruments VST, software, pads de bateria electrònica). També es farà creació de bases rítmiques mitjançant la música electrònica. Els gèneres musicals treballats seran els de la Música Urbana: Hip-hop, Reggaetón, Dance, Latin Dance, Trap, R&B, Soul.

 

Podeu accedir a més informació dels continguts del taller en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir...