Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-10-2022

Participa i col·labora amb el Pessebre Vivent Xarel·lo 2022

Potser t'agradaria compartir...

Participa i col·labora amb el Pessebre Vivent Xarel·lo 2022

L’Agrupament Escolta els Xarel·los, amb seu a Lleger, posa en marxa el 8è Pessebre Vivent Xarel·lo, que enguany es farà els dies 17 i 18 de desembre al Bosc de Cam Pau.

Un pessebre vivent és una representació del naixement de Jesús de Natzaret a partir de diversos quadres amb personatges vius aprofitant l’entorn per on l'espectador es desplaça. El que es farà a Sant Jaume està basat en una adaptació dels textos de Josep Maria Folch i Torres i per dur-lo a terme cal la implicació i participació de un gran nombre de persones.

Una part dels participants són membres de l’Associació Escolta els Xarel·los, però els cal l’ajut, suport i col·laboració de molta més gent per aconseguir que la representació sigui d’allò més lluïda. Per aquest motiu, els organitzadors fan una crida a tothom qui vulgui prendre part d’aquesta manifestació cultural, tradicional i festiva, i els demana que els ho facin saber, ja sigui presencialment el divendres, 21 d’octubre, de 6 a 8 del vespre davant de l’ajuntament, o telemàticament a través d’aquest enllaç fins a dissabte, 22 d’octubre.

La venda d’entrades per a les 7 representacions que es faran en dos dies, estarà disponible des del dia 1 de desembre (més endavant s’indicarà el procediment per comprar-les).


221019 Pessebre vivent.jpg
Potser t'agradaria compartir...