Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

06-10-2022

El 5 de novembre, sortida al Port Aventura per a joves de 14 a 21 anys

Potser t'agradaria compartir...

El 5 de novembre, sortida al Port Aventura per a joves de 14 a 21 anys

L’Oficina Jove del Baix Penedès organitza una sortida per a joves de 14 a 21 anys al Port Aventura, el dissabte 5 de novembre, a un preu bonificat de 15,00 € que inclou l’entrada, el bus, el servei de monitoratge i les assegurances.

 

Els i les joves poden apuntar-se des del 7 (a partir de les 17.00 h) al 23 d'octubre, a través d'una plataforma d'inscripcions, que s'hi pot accedir des del codi QR que hi ha al cartell o a través d’aquest enllaç. A la plataforma es demana autoritzacions i totes les dades necessàries.

 

L'horari està per tancar però segurament serà marxar a les 9 h i tornar a les 22 h amb sortida i arribada al Vendrell, lloc a concretar que es detallarà als i les joves inscrites.

 

Hi haurà monitors/es acompanyants, amb ràtio d’un monitor per a cada 15 participants. Els i les joves es dividiran per grups i cadascun tindrà el telèfon del monitor responsable per si necessiten localitzar-lo. Faran vàries trobades al dia en horaris diferents en diversos punts del parc per tal de comptabilitzar els joves i saber que estan bé.

Potser t'agradaria compartir...