Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-10-2022

Del 7 al 12 d’octubre, Festa Major de Lleger

Potser t'agradaria compartir...

Del 7 al 12 d’octubre, Festa Major de Lleger

La Societat Cultural i Recreativa de Lletger organitza la Festa Major de Lleger, la darrera que es fa al municipi.

 

Tindrà lloc des del divendres, 7 d’octubre, fins a dimecres 12, amb actes i activitats en 5 dels 6 dies.

 

Divendres començarà amb la Nit de Gresca amb el DJ Aubor a la sala de la Societat.

 

Dissabte a les 11 del matí s’oficiarà la Missa de Festa Major a la capella de Sant Andreu i Santa Marina. A la 1 del migdia, Concert vermut amb la Noa. Per la tarda, a 2/4 de sis, classe de zumba amb Dany Uru i a les 8 del vespre, Correfoc, amb el Drac de Sant Marçal, els Diablons i el Drac de Sant Jaume dels Domenys. A les 11 de la nit, hi haurà el Concert i Ball de Nit amb The Pocket Duet.

 

Diumenge a 2/4 de 12 del migdia, Cercavila amb els Tabalots de Sant Sadurní, els Pastorets de l’Arboç i els Gegants i els Bastoners de Sant Jaume dels Domenys, tot seguit a la 1 del migdia, Concert vermut amb The Pocket Duet. Per la tarda, a 2/4 de sis, Làser Tag i Pinta-cares a càrrec de Joelan Animaciones i en finalitzar, xocolata amb xurros per als assistents.

 

Dimarts les activitats es reprenen amb el Tast de vins amb les Vinyes de Lilith (hi ha places limitades i cal apuntar-se abans del dia 7 d’octubre al Bar de la Societat).

 

Dimecres, 12 d’octubre, és el darrer dia de la Festa Major i les activitats començaran a les 11 del matí amb el II Concurs de Paelles que donarà pas al dinar popular amb vins i caves de Cellers Domenys (cal apuntar-se abans del 7 d’octubre al Bar de la Societat). A les 6 de la tarda, espectacle infantil amb Dulcelaia i per acabar, Correfoc Fi de Festa amb bestiari de foc fet pels veïns i veïnes de Lletger.

 

Consulteu el programa complet amb la informació dels horaris i espais on tindran lloc les activitats i dels preus i terminis per inscriure’s dels actes que ho requereixen, a l’arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir...