Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-10-2022

El 15 d’octubre, concert solidari de gòspel amb el grup "Aba Taano"

Potser t'agradaria compartir...

El 15 d’octubre, concert solidari de gòspel amb el grup "Aba Taano"

“Aba Taano” és un grup coral format per cinc joves ugandesos que actualment estan de gira per Espanya. Una de les seves parades en aquesta gira serà a Sant Jaume dels Domenys el dissabte, 15 d'octubre, a les 6 de la tarda a l'església parroquial de Sant Jaume.

 

"Aba Taano" és un grup de gòspel, cant africà, pop, tot a cappella, escenificat, mogut i amè. Una música diferent, un plantejament original, un repertori propi i moltíssimes taules són les característiques d'aquests 5 joves Ugandesos, que viuen a Uganda però viatgen regularment arreu del món. Han realitzat centenars de concerts als escenaris més grans d'Europa des del 2008 i han guanyat 11 premis internacionals.

 

El concert del proper dissabte dia 15, és obert a tothom i comptarà amb taquilla inversa. La recaptació de la taquilla es destinarà al projecte solidari, “Música para salvar vides”, un projecte nascut l'any 2005 a l'Àfrica que té per objectiu ajudar a infants i joves ugandesos a tenir un futur digne al seu propi país.

 

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha convidat les entitats i associacions del municipi a sumar-se a la iniciativa solidària, proposant-les que organitzin o facin qualsevol actuació per recaptar fons que es destinaran a l’ONG promotora del concert.

 

Els “Aba Taano” passaran, per Sant Jaume dels Domenys però també per Valls, Bilbao, Reus, Alacant, Madrid i Ponferrada entre d'altres escenaris durant aquest mes d'octubre. 

Potser t'agradaria compartir...