Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-10-2022

Fins el 7 d’octubre els joves poden demanar l’ajut per al lloguer d’habitatge

Potser t'agradaria compartir...

Fins el 7 d’octubre els joves poden demanar l’ajut per al lloguer d’habitatge

La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria anual per ajudar a pagar el lloguer o el preu de cessió d'habitatge a les persones joves.

 

Els ajuts al Lloguer Jove podran arribar als 250 euros mensuals i es tindrà en compte els ingressos de la unitat de convivència i l’esforç econòmic que els suposa el pagament de lloguer. La concessió de l'ajut dependrà únicament dels criteris establerts a la convocatòria, no de l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

 

Els requisits per acollir-se són, tenir com a màxim 36 anys i que es trobar-se en les circumstàncies següents: residir legalment a Catalunya i trobar-se empadronat/ada a l'habitatge llogat, disposar d’una font regular d’ingressos i que aquesta no superi els 23.664,15 €, ser titular d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació per a residir de forma habitual i permanent, en relació amb el qual s’estigui al corrent de pagament, pagar una renda per habitatge o habitació no superior a una quantitat establerta, fixada en la convocatòria corresponent.

 

El termini per lliurar la sol·licitud és fins al 7 d’octubre a les 15 h, preferentment per mitjans telemàtics a través d’aquest enllaç.

 

Consulteu més informació a l’arxiu adjunt i al web Jovecat.

Potser t'agradaria compartir...