Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

21-09-2022

El 2n dijous de cada mes, atenció presencial del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Potser t'agradaria compartir ...   
El 2n dijous de cada mes, atenció presencial del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), que l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Penedès presta al municipi, canvia el dia d’atenció presencial a l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i passa a fer-se el 2n dijous de cada mes.

 

El SIAD és un servei públic, gratuït i confidencial, d’informació, orientació i assessorament personalitzat en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de les dones en l’àmbit personal, familiar, social i laboral.

 

El dia que correspongui, la tècnica referent vindrà des de les 09.30 fins a les 13.00 h i atendrà amb cita prèvia sobre qualsevol matèria, com ara salut, treball, habitatge, serveis i recursos per a les dones, i, si s'escau deriva cap a les entitats i organismes que en siguin responsables.

 

Per sol·licitar cita cal trucar al telèfon de l’ajuntament (977 677 113) en horari d’oficina i per demanar més informació, a l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Penedès (977 157 177). 

 

Entre d’altres, el SIAD ofereix informació general dels recursos i serveis municipals i comarcals, assessorament jurídic, atenció psicològica, informació i assessorament sobre els drets de les dones i com exercir-los i fa tasques de prevenció, detecció i seguiment de les dones víctimes de violència masclista i els seus fills/es.

 

Podeu contactar el servei per correu electrònic a tecnicaigualtat@baixpenedes.cat

Potser t'agradaria compartir ...