Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

16-09-2022

Jove, escull quin taller vols fer aquesta tardor

Potser t'agradaria compartir ...   
Jove, escull quin taller vols fer aquesta tardor

El Jove Baix Penedès, projecte al que pertany Sant Jaume dels Domenys, proposa un seguit de tallers gratuïts destinats a joves, que es faran a la tardor.

 

Cada municipi ha d’escollir quin vol acollir i l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha disposat que siguin els i les joves els que triïn l’opció que més els interessi.

 

Per agilitzar la tramitació de la sol·licitud, dins de l’oferta feta pel JBP, s’han preseleccionat 3 tallers. D’aquests, els i les joves n’han de triar un i indicar-ho per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat fins el dia 20 de setembre.

 

L’opció del taller més votat serà sol·licitat al JBP, en cas de ser acceptat es decidirà una data per realitzar-lo i se’n farà difusió pels canals habituals.

 

Els tallers, que estaran dinamitzats per components de la Borsa de talleristes del Baix Penedès, proposats són:

 

TALLER DE BEAT MAKING I MÚSICA URBANA

Introducció a les noves tecnologies musicals. Familiarització amb recursos digitals com a mètode d'improvisació musical, mitjançant instruments de tecnologia digital (controladors, instruments VST, software, pads de bateria electrònica). Creació de bases rítmiques mitjançant la música electrónica. Gèneres musicals treballats: Música Urbana: Hip-hop, Reggaetón, Dance, Latin Dance, Trap, R&B, Soul.

Durada: 90 minuts     Destinataris: Adolescents i joves (de 12 a 25 anys, aprox).

 

IGUALTAT EN LES RELACIONS INTERPERSONALS

Aquest taller s’enfoca en educar als adolescents per a què gaudeixin de relacions interpersonals més sanes, respectuoses i divertides. Es treballen continguts basats en la igualtat en les relacions interpersonals, diferenciant les relacions tòxiques de les sanes. Es reflexiona sobre els conceptes de gelosia i confiança, treball constant, comunicació i perdó.

Durada: 2h        Destinataris: Grups d'adolescents o joves a partir de 14 anys.

 

HABILITATS COMUNICATIVES EN ANGLÈS

En petits grups o per parelles, es crearan personatges divertits per explicar una petita història que es presentarà als companys. L'objectiu és treballar en equip per desenvolupar un tema i els recursos per poder fer-ne una exposició oral.

Durada: 120 minuts     Destinataris: Grups d'adolescents o joves. Els grups d'edat poden ser de noies i nois d'entre 10 i 13 anys o d'entre 14 i 16 o d'entre 17 i 25. 

Potser t'agradaria compartir ...