Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

07-09-2022

En marxa la 10a temporada de Domenys Ràdio

Potser t'agradaria compartir ...   
En marxa la 10a temporada de Domenys Ràdio

L'estrena de la 10a temporada de Domenys Ràdio s'ha fet amb l'inici de la cinquena temporada del magazín matinal, el Penedès en Xarxa, que Domenys Ràdio comparteix amb Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní i Canal 20 Olèrdola i que s'emet de dilluns a divendres de les 9 del matí fins a les 12 del migdia. Durant tres hores comptem amb un magazín on hi trobarem informació i entreteniment en clau Penedès. També ha arrencat l'espai d'una hora, Des de Domenys Ràdio ens fem companyia, que s'emet diàriament de 12 a 1 amb noves seccions i comptant amb la participació dels i les oients.

 

També tornen els col·laboradors i col·laboradores habituals de la casa. El dilluns parlarem de futbol amb el programa Rematada i gol, el Ni Muts ni a la gàbia torna dimarts amb la tertúlia de l'actualitat política i el dimecres, a partir de les 6 de la tarda farem el cafè parlant de temes quotidians. Els dijous és el torn del programa musical amb la Josefina Palau, Donant la nota, i el divendres a partir de les 12 el magazín local, Domenys Al Punt. A través de l'espai el Consistori conversarem amb els regidors i regidores de l'Ajuntament i a partir de les 8 del vespre ens informarem amb Domenys Informació, l'informatiu d'aquesta casa. Tot seguit, a dos quarts de 9 l'Eulàlia Urgell ens explica un conte a la bombolla i tot plegat s'arrodoneix amb la programació cedida per la Xarxa de Comunicació Local que contempla un ampli ventall de programes de diferents temàtiques en clau d'humor, musicals, de salut i culturals.

 

Tot això ho trobareu a la vostra emissora local, a Domenys Ràdio al 107.6 de la FM. A més, també podeu seguir-la per les xarxes socials a través d'Instagram, Twitter i Facebook i escoltar-la per Internet. 

Potser t'agradaria compartir ...