Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-08-2022

Un grup de joves fa una crida per organitzar la Festa Major del Papagai

Potser t'agradaria compartir...

Un grup de joves fa una crida per organitzar la Festa Major del Papagai

Un grup de joves s’ha engrescat per recuperar la Festa Major del Papagai, que es va deixar de fer fa uns anys.

 

Es van posar en contacte amb la regidora de Festes de l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys a qui van presentar el seu projecte, que inclou activitats diverses durant el cap de setmana del 26 al 28 d’agost, després de la Festa Major de la Torregassa, que es farà el cap de setmana anterior.

 

La setmana passada, uns quants joves en representació del grup promotor, a qui es van afegir d’altres veïns i veïnes de la urbanització que van atendre la crida a col·laborar que van fer a través de les xarxes socials, es van reunir a l’ajuntament de la Bisbal del Penedès amb el seu regidor de Festes i l’alcaldessa, i la regidora de Festes i l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys.

 

A la reunió van demanar el suport d’ambdós ajuntaments, que van celebrar la iniciativa i es van posar a disposició del grup organitzador per a tot el que calgués. Els i les joves van presentar l’esborrany del programa d’actes que havien preparat i que, entre d’altres, inclou una caminada, un concurs de paella, una gimcana, un àpat popular de barbacoa, dos nits de festa amb música i activitats per a infants.

 

Amb els representants dels ajuntaments van quedar per seguir treballant en el programa d’actes que tan aviat com estigui tancat es farà públic. Mentrestant, els i les joves conviden tothom qui vulgui participar en l’organització o fer propostes, que es posi en contacte amb ells a través del correu electrònic festespapagai@gmail.com o per DM a l’Instagram @festespapagai

Potser t'agradaria compartir...