Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-07-2022

Del 5 al 10 d’agost, Festa Major del Papiolet

Potser t'agradaria compartir...

Del 5 al 10 d’agost, Festa Major del Papiolet

Aquesta propera setmana es celebrarà la Festa Major del Papiolet, organitzada per la Societat Cultural i Recreativa del Papiolet.

 

El programa d’actes ja ha vist la llum i inclou les tan esperades Cursa del Campi Qui Pugui, que arriba a la 16a edició, i el Fira-tast del Papiolet, que en suma 11, d’edicions, referents a la comarca.

 

El divendres, 5 d’agost, a les 7 de la tarda s’inaugurarà la Fira-Tast, amb exposició, venda i tast de vins, seguit del sopar i el concert amb l’Emma Fernández i la sessió de DJ Juanvi.

 

Dissabte, 6 d’agost, hi haurà animació infantil amb un personatge de Disney i xocolatada. A 2/4 de 12 de la nit, Correfoc amb el Ball de Diables de Llorenç del Penedès, seguit del DJ Santa.

 

Diumenge, 7 d’agost, a les 9 començarà la Cursa Campi Qui Pugui, amb la col·laboració dels Arrabassers del Papiolet. A les 12 del migdia, Missa solemne amb la presentació dels Goigs de la Mare de Déu dels Àngels. A les 2, Concert Vermut amb Aida i Júlia. Per la tarda, a 2/4 de 7, Cercavila pels carrers del poble, amb els Diables Infantils, els Gegants, Capgrossos, Gralles i Ball de Bastons de Sant Jaume dels Domenys i els Gegants i Capgrossos de Llorenç del Penedès. Tot seguit, Ball de Vetlla amb el grup The Pocket Duet.

 

Dilluns, 8 d’agost, activitats per als infants a 2/4 de 7 de la tarda, i a les 10 de la nit, sopar a la plaça per a socis i col·laboradors.

 

Dimarts, 9 d’agost, Sopar Popular on cadascú s’haurà de dur el seu,a les 10 de la nit.

 

Per finalitzar, el dimecres, 10 d’agost es farà la caminada Campi Qui Pugui a les 7 de la tarda, i qui s’hi hagi inscrit prèviament, podrà fer el Sopar al Cafè que clourà les festes.

 

L’ajuntament desitja tothom, en especial els veïns i veïnes del Papiolet, que visquin, gaudeixin i participin de la Festa Major amb alegria i companyia.

 

Consulteu el programa complet a l’arxiu adjunt i segui les informacions a l’eBando i les xarxes socials.

Potser t'agradaria compartir...