Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

28-07-2022

Disponible el Bo Cultural Jove per a qui l’any 2022 compleix 18 anys

Potser t'agradaria compartir ...   
Disponible el Bo Cultural Jove per a qui l’any 2022 compleix 18 anys

El Bo Cultural Jove és un ajut directe de 400 euros per a qui compleix 18 anys durant l’any 2022, per destinar a la compra de productes o activitats culturals.

 

Els 400 euros de subvenció directa es divideixen en 3 apartats, per a fomentar el descobriment i l’accés a diverses expressions culturals:

- 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals, com per exemple entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.

- 100 euros per a productes culturals en suport físic, com llibres, revistes, premsa o altres publicacions periòdiques, videojocs, partitures, discs, CD, DVD o Blu-ray.

- 100 euros per a consum digital o en línia, com subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a la descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

 

La sol·licitud del Bo Cultural Jove s’ha de fer electrònicament a través d’aquest enllaç, fins el dia 15 d’octubre de 2022.

 

Podeu consultar més informació en el web del Bono Cultural Joven.

Potser t'agradaria compartir ...