Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-07-2022

Comença el gruix d’actes de la Festa Major 2022

Potser t'agradaria compartir...

Comença el gruix d’actes de la Festa Major 2022

Avui divendres, 22 de juliol, comença el gruix d’actes programats per a la Festa Major.

 

Pel camí hem viscut les prèvies celebrant el 15è aniversari del Ball de Diables Infantils, l’esmorzar dels caçadors, l’espectacle d’humor amb Guillem Estadella a la Societat i la Gimcana Esportiva.

 

El Tir al plat i la Caminada nocturna al Castellot es van suspendre per raons preventives degut a l’onada de calor i a la sequera que han fet apujar fins al nivell 3 del Pla Alfa per risc extrem d’incendis. Pel mateix motiu s’ha hagut de suspendre la 49a edició del Gran Premi Ciclista que s’havia de córrer aquest diumenge.

 

Tot i això, un ampli programa d’actes que s’iniciaran amb el Pregó des del balcó de l’ajuntament aquesta tarda a les 7, posarà música i diversió a 5 dies seguits de festa que culminaran amb el Sopar Popular i el concert amb l’Aida i Júlia de dimarts.

 

S’han perdut actes però també se n’hi ha afegit un altre que no estava inclòs en el programa que es va repartir a totes les llars, l’Exposició de fotografies del Joan Caralt Planas, que es farà el diumenge, 24, amb un acte de presentació a les 11 del matí i obertura al públic d’11 a 1 del migdia i de 2/4 de 6 fins a les 7 de la tarda al Centre Cívic (c. de la Carretera, 2).

 

Consulteu el programa adjunt i seguiu les informacions a l’eBando, les xarxes socials i per Domenys Ràdio.

 

L’Ajuntament us desitja una molt Bona Festa Major 2022, plena d’alegria i bons moments.

Potser t'agradaria compartir...