Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-07-2022

Nou SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) Jove, per a noies de 12 a 25 anys

Potser t'agradaria compartir...

Nou SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) Jove, per a noies de 12 a 25 anys

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha posat en marxa el SIAD Jove que donarà servei a les noies i joves de 12 a 25 anys de la comarca.

El servei és atès per un equip format per una educadora social, una treballadora social, tres psicòlogues i una advocada que tenen com a funcions principals donar informació i atenció individual a noies que hagin viscut, estiguin vivint o estiguin en risc de viure, situacions de violència masclista, intragènere, assetjament i ciberassetjament, entre d’altres situacions de conflicte, així com l’acompanyament a les noies en el procés vital cap a la maduresa i les primeres relacions sexo-afectives(menstruació, mètodes anticonceptius, ITS...) i assessoraments en matèria d’igualtat, tant amb nois com amb noies.

El servei es pot sol·licitar trucant al telèfons 977 157 177, per whatsapp al 681 986 324 o per correu electrònic a siadjove@baixpenedes.cat

Durant el curs escolar l’educadora social es desplaçarà el 2n i 4t dimecres de cada mes (de 9 a 13 h), a l’Institut Coster de la Torre, centre de referència per a les estudiants de secundària del municipi.

També està previst que una tarda al trimestre vingui a Sant Jaume. Quan s’hagi confirmat la data i l’horari es farà saber pels mitjans de difusió habituals (Domenys Ràdio, eBando i xarxes socials). 

Potser t'agradaria compartir...