Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-06-2022

La SCR de la Torregassa celebra el seu 75è aniversari amb una exposició i un espectacle del Festival EVA

Potser t'agradaria compartir...

La SCR de la Torregassa celebra el seu 75è aniversari amb una exposició i un espectacle del Festival EVA

Diumenge, 16 de juny, la Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa va celebrar el seu 75è aniversari amb dos actes que es van fer al magnífic indret de l’Era de Cal Palau.

 

Per començar es va presentar una exposició d’eines del camp antigues, entre les que hi havia una màquina de batre, que la mateixa Societat es va encarregar d’aconseguir per a l’ocasió i d’explicar el seu origen i funcionament.

 

Tot seguit, l’actriu i escriptora Paula Carballeira va narrar la història “Los cuentos que me contaron”, un seguit de narracions tradicionals de la cultura gallega que combina històries de morts, ressuscitats, fantasmes, dragons i meigas amb l’humor contingut i sarcàstic de Galícia. L’espectacle forma part del programa del Festival EVA (En Veu Alta), que arriba al municipi per segon any consecutiu, després d’haver passat l’any 2021 pel Papiolet i per Sant Jaume.

 

L’Ajuntament, que concerta i contracta les representacions culturals i artístiques que conformen el Festival EVA, pretén que cada any sigui un nucli diferent el que les aculli. Enguany, per commemorar l’aniversari de la Societat de la Torregassa se’ls va oferir, i aquesta es va implicar per a què la vetllada fos lluïda, preparant i muntant l’espai on es van fer els actes per a què quedés d’allò més acollidor. Durant la celebració dels actes, el públic assistent va poder degustar els vins i caves que la Societat va servir en una barra preparada per a l’esdeveniment.

 

L’Ajuntament agraeix i felicita els membre de la Societat que amb el seu treball i dedicació van fer possible l’èxit assolit en aquesta jornada.


220620 Festival EVA la Torregassa 02.jpg
220620 Festival EVA la Torregassa 03.jpg
220620 Festival EVA la Torregassa 04.jpg
220620 Festival EVA la Torregassa 05.jpg
220620 Festival EVA la Torregassa 06.jpg
Potser t'agradaria compartir...