Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-06-2022

19 de juny, XI Pujada a les Ventoses

Potser t'agradaria compartir ...   
19 de juny, XI Pujada a les Ventoses

Aquest cap de setmana es celebra l’11a edició de la Pujada a les Ventoses, una cursa automobilística organitzada per l’Escuderia Penedès Competició.

 

Dissabte, 18 de juny, es faran els controls i verificacions tècniques i administratives a la Rambla, on es podran veure els vehicles participants.

 

Diumenge es disputarà la cursa, puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya (com ja es habitual) i, a més a més, com a novetat, pel Campeonato de Escuderias de España de Montaña i la Preinspección del Campeonato de España de Montaña.

 

El traçat és de 6,7 km, amb sortida al punt quilomètric 0,600 de la carretera TP-2442, a Sant Jaume en direcció al Pla de Manlleu, i l’arribada es situa al punt quilomètric 7,300 de la mateixa via.

 

A les 7 del matí de diumenge es tancarà la carretera al trànsit i al llarg del matí els participants faran el recorregut 5 vegades cadascun, 3 mànegues d’entrenaments i 2 de cursa puntuables.

 

Es prega tothom qui vulgui apropar-se al recorregut per seguir els entrenaments i les curses, que antengui les indicacions de l’organització i que no es situï en les zones de risc.

 

Podeu consultar tota la informació de la cursa en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir ...