Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-06-2022

Fes-te voluntari/voluntària de Protecció Civil de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

Fes-te voluntari/voluntària de Protecció Civil de Sant Jaume dels Domenys

Les associacions de voluntaris de protecció civil a Catalunya són entitats sense afany de lucre que possibiliten la participació ciutadana de forma regular en tasques de protecció civil com a recurs del municipi en el desenvolupament de les seves funcions en matèria de protecció civil.

 

L'àmbit d'actuació de les associacions del voluntariat de protecció civil de Catalunya és el terme municipal corresponent i poden col·laborar amb altres municipis a petició d'una altra autoritat de protecció civil (alcalde o conseller d'Interior).

 

Els objectius principals de les associacions de voluntaris de protecció civil són la prevenció i actuació en situacions de risc o catàstrofe i la protecció i socors de les persones, els bens i el medi ambient en aquestes situacions,  i col·laborar amb el municipi amb la creació i desenvolupament dels diferents plans d’emergència.

 

Protecció Civil de Sant Jaume dels Domenys obre les portes a totes aquelles persones que vulguin formar part d’aquest projecte amb vocació de servei a la comunitat. Qui estigui interessat en fer-se voluntari o voluntària, ha de tenir fets els 18 anys, ser resident a Catalunya, superar un programa de formació bàsica i comprometre’s de manera escrita a conèixer i acceptar la normativa i la planificació aplicables en matèria de protecció civil.

 

Podeu demanar més informació per correu electrònic a protecciocivilsantjaumedomenys@gmail.com

Potser t'agradaria compartir...