Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-05-2022

Dissabte, 28 de maig, es disputa la 10a edició de la cursa ciclista Clàssica Isaac Gálvez que rodarà pel municipi

Potser t'agradaria compartir...

La cursa, de 128 km., que tindrà sortida i arribada a Vilanova i la Geltrú, es celebra en memòria de l’Isaac Gálvez, ciclista vilanoví que va guanyar 2 Campionat del Món de ciclisme a pista i que va traspassar l’any 2008.

La prova és organitzada per la Unió Ciclista Vilanova i forma part del Campionat de Catalunya en categories Elit i Sub-23.

Depenent de la velocitat passarà per la Carronya cap a les 16.30 h i tot seguit per Sant Jaume, on s’ha establert l’inici de la zona tècnica d’avituallament. També creuarà l’Hostal, Lletger i Cornudella, per on hi passaran 3 cops abans de tornar cap el Garraf.

Enguany torna a participar-hi el domenyenc Rubén Pérez Muriana, qui ja ho va fer l’any passat.

Podeu consultar el full de ruta amb les hores estimades de pas a cada nucli en aquest enllaç.

L’ajuntament prega a tothom que tinguin cura si han de circular per les carreteres mentre es desenvolupa la cursa i que respecti les indicacions de l’organització.