Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-05-2022

L’Associació de Comerciants del Municipi de Sant Jaume dels Domenys es posa en marxa

Potser t'agradaria compartir ...   
L’Associació de Comerciants del Municipi de Sant Jaume dels Domenys es posa en marxa

Després de diverses reunions promogudes per l'ajuntament, els comerços, els establiments d’hostaleria i restauració i les empreses de serveis del municipi, ja comptem amb una entitat que els representi, l’Associació de Comerciants del Municipi de Sant Jaume dels Domenys.

 

El passat dia 16 de maig, els i les membres que formen part de la Junta van signar els Estatuts de l’associació, que neix amb l’objectiu de representar, defensar, coordinar, gestionar, fomentar i promocionar els interessos comercials, econòmics, socials, laborals, i professionals -generals i específics- de tots els seus membres davant les administracions públiques, els sindicats, els i les consumidores i altres Organitzacions Empresarials.

 

Properament, la Junta de l’entitat contactarà amb totes les empreses, emprenedors i emprenedores susceptibles de formar part de l’associació per informar-les de la nova creació i de com afiliar-se.

 

L’ajuntament aplaudeix aquesta iniciativa empresarial que permetrà la regidoria de Promoció econòmica tenir un interlocutor amb qui tractar per tal de seguir dinamitzant i promocionant l’economia local.

Potser t'agradaria compartir ...