Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

23-05-2022

28 i 29 de maig, actes del 10è aniversari dels Gegants i Gralles de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

28 i 29 de maig, actes del 10è aniversari dels Gegants i Gralles de Sant Jaume

Aquest cap de setmana els Gegants i Gralles de Sant Jaume dels Domenys celebren el seu 10è aniversari.

 

Han organitzat activitats que es duran a terme els dos dies, començant dissabte a les 6 de la tarda amb una mostra del procés de creació dels capgrossos. A 2/4 de 7 de la tarda les Gralles oferiran un concert on presentaran la nova cançó per commemorar l’aniversari.

 

A 2/4 de 8 del vespre hi haurà actuacions dels folklore popular del municipi, amb la participació de l’Espanta-rucs del Penedès, el Ball de Bastons de Sant Jaume i el Ball de Diables i Drac de Sant Jaume.

 

A 2/4 de 10 de la nit es farà el sopar popular, per al que els tiquets per prendre-hi part cal comprar-los fins a dimecres, 25 de maig.

 

Després del sopar es farà la presentació del capgròs i tot seguit concert amb El Gallo Enrockado i DJ Batet.

 

Diumenge els actes es reprendran a les 9 del matí amb la plantada dels Gegants i les colles convidades provinents de la Bisbal del Penedès, Sant Marçal, Calafell, Clariana i Sant Quintí de Mediona, i a les 11 del matí començarà la cercavila a la Rambla, que seguirà pel carrer de la Germanor i el carrer de la Carretera fins a la Plaça de l’església per tornar pel mateix recorregut fins a la Rambla.

 

Per acabar, a 2/4 d'1 del migdia es farà el vermut amenitzat amb la música de l'Aida i Júlia i el DJ Rubio.


10è aniversari Gegants sopar.jpg
Potser t'agradaria compartir...