Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-05-2022

El 22 de maig es celebra el 14è Cross escolar de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

El 22 de maig es celebra el 14è Cross escolar de Sant Jaume dels Domenys

Aquest proper diumenge es celebrarà la 14 edició del Cross escolar a Sant Jaume dels Domenys.

 

L'esdeveniment està organitzat per l'AMPA de l'escola els Quatre Vents amb la col·laboració de l’escola, del Consell Esportiu del Baix Penedès i de l’ajuntament, entre d’altres.

 

La sortida de la primera cursa es farà a les 11 del matí i tindrà lloc a la Rambla. Hi participaran els i les alumnes tant de l'escola els Quatre Vents, com d'altres escoles de la comarca.

 

Durant la celebració de les curses, el tros del carrer de la Parellada entre el Consultori Municipal i el Camp d'Esports Municipal Palau i Rabassó quedarà tallat al trànsit. Es prega a tothom que eviti circular per aquest tram, que atengui les indicacions de l'organització i que utilitzi vies alternatives.

 

Així mateix, es demana que no s'aparquin vehicles en la part del pàrquing més propera a la Casa de Cultura, la que té l'entrada pel carrer de la Parellada, ja que aquesta zona forma part del circuit pel que es correrà i és on estarà el punt de trobada i l'organització. Aquesta zona haurà de quedar lliure de vehicles des de les 9 del matí de diumenge fins a la finalització del Cross escolar.

 

Consulteu els horaris i els recorreguts de cada cursa en aquest enllaç o a l'arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir...