Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-05-2022

El Festival EVA tornarà a fer parada al municipi

Potser t'agradaria compartir ...   
El Festival EVA tornarà a fer parada al municipi

Sant Jaume dels Domenys serà, per segon any consecutiu, escenari i seu d'un dels espectacles del Festival En Veu Alta.

 

El dissabte 18 de juny a dos quarts de 10 de la nit a l'Era de Cal Palau de la Torregassa es representarà l'espectacle íntim de Paula Carballeira “Los cuentos que me contaron”, un espectacle per a adults en llengua castellana que tindrà una durada de 60 minuts. Carballeira, que es dedica a la narració oral i al teatre des de 1994, ens explicarà aquells contes de la seva infància que ens despertaran històries amagades a la nostra memòria.

 

El Festival EVA donarà el tret de sortida als 77 espectacles previstos el proper divendres 3 de juny i s'allargarà fins el dia 26. Abans però, durant aquest mes de maig ja podrem descobrir una de les propostes innovadores d’aquesta edició de l’EVA: “Els telèfons de l’EVA”. A cavall entre una instal·lació artística i un espectacle de narració, l’EVA ha  volgut  fer  tangible el mític  llibre  de  Gianni  Rodari, “Contes  per  telèfon”.  La  instal·lació estarà  composada per 12 telèfons antics que només caldrà despenjar per sentir per l’auricular, a títol  personal i intransferible, una bona història o una bona cançó vinculats als espectacles EVA22. Al Baix Penedès els podreu trobar a Cunit, Calafell, Segur de Calafell i Santa Oliva.

 

En Veu Alta, omplirà el territori de l’Alt i Baix Penedès i Priorat amb  77 espectacles de narració oral, concerts i xerrades i presentacions de llibres per a tots els públics amb la feina de més de 191 artistes i un 80 % dels espectacles gratuïts. L'espectacle que acull Sant Jaume dels Domenys és gratuït i està organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament.

 

Podeu consultar el programa complet del Festival EVA 2022 a l’arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir ...