Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

12-05-2022

Programa de Formació i Inserció: Auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració

Potser t'agradaria compartir ...   
Programa de Formació i Inserció: Auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració

L’Escola de Turisme del Baix Penedès ofereix un Programa de Formació i Inserció (PFI) d’auxiliar d’hoteleria, especialitat de cuina i serveis de restauració, per al curs 2022-2023.

 

El PFI s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys que no tinguin l’ESO aprovada i té una durada de 1.000 hores que es faran de dilluns a divendres de 08.30 a 16.30 h  de setembre a juny. Inclou formació bàsica, formació professional en cuina i sala i formació pràctica.

 

Aquest PFI ha d’ajudar a millorar la realitat del Baix Penedès, que és la comarca amb l’índex d’atur més gran de Catalunya i un índex de fracàs escolar superior al 18%. 

 

Els i les joves interessades en fer el PFI han de presentar la sol·licitud fins el dia 4 de juny i, un cop feta l’entrevista d’orientació i valoració, el 30 de juny es publicaran les llistes d’admesos i d’espera, essent el període de matriculacions del 5 al 9 de setembre.

 

Un cop finalitzat el curs, els i les alumnes rebran el certificat de manipulador/a d’aliments i la certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda del PFI i acredita les competències professionals assolides.

Consulteu tota la informació en les imatges adjuntes.


220512 PFI Hoteleria i turisme 01.jpg
220512 PFI Hoteleria i turisme 02.jpg
220512 PFI Hoteleria i turisme 03.jpg
Potser t'agradaria compartir ...