Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-05-2022

Obertes les inscripcions pel curs 2022-2023 de l'Escola de Música Contrapunt

Potser t'agradaria compartir ...   
Obertes les inscripcions pel curs 2022-2023  de l'Escola de Música Contrapunt

L'Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions pel curs 2022-2023 fins al 15 de maig. Per tal de fer-les efectives s'ha d'accedir al web de l'escola on hi ha els formularis segons la població on estigui empadronat l'alumne/a.

 

L'escola es caracteritza per apostar per un ensenyament pràctic, pensat per a totes les edats i basat en la participació en els conjunts instrumentals. Per aquest motiu l'EM Contrapunt compta amb una orquestra d'iniciació, diversos combos, una big band i una orquestra simfònica. A més, aquest aprenentatge es complementa amb altres assignatures com la sensibilització, per alumnes a partir dels 3 als 5 anys, la creativitat musical i la música viva. A banda, des de l'escola s'organitzen cada curs unes colònies musicals entre els mesos d'abril i maig.

 

L'oferta d'instruments de l'escola és variada. S'ensenya violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, trompeta, trombó, saxo, clarinet, flauta travessera, bateria, cant, gralla i timbal. Els alumnes a partir de 7 anys són els que comencen instrument. Per escollir-lo, l'escola ha preparat unes jornades de portes obertes durant la setmana, on els futurs alumnes podran escoltar i conèixer els diversos instruments per poder triar el que més els agradi. A través de la web es pot accedir a tota la informació sobre les portes obertes.

 

La novetat d’aquest curs en la oferta educativa és que la Contrapunt iniciarà un Taller d’instruments pensat per a aquells alumnes que faran 1r de primària. Aquesta activitat pretén oferir un espai de pràctica instrumental a través del conjunt, on els més petits puguin tocar els diferents instruments que es fan a l’escola. D’aquesta manera, començaran a desenvolupar les seves competències instrumentals i tindran tot un curs per decidir quin és l’instrument que voldran començar l’any següent, havent-hi tingut un contacte directe.

 

L'EM Contrapunt dona servei a 7 pobles de la comarca: Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, La Bisbal, Cunit, La Múnia i la Sant Marçal. D'aquesta manera es posa a disposició de més gent un espai per aprendre música sense necessitat de desplaçar-se. A més, l'escola també té una funció social, ja que participa en diversos actes i festes que s'organitzen en aquestes poblacions.

 

El dia 5 de maig, a les 6 de la tarda, es farà una jornada de Portes Obertes a la seu de la Contrapunt a Sant Jaume dels Domenys, que està a les instal·lacions de l’escola els Quatre Vents (entrada per la Rambla).

 

Per a més informació o qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte a través del correu electrònic secretaria@escolacontrapunt.cat o trucant al 608 987 287.

Potser t'agradaria compartir ...