Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-01-2022

Curs gratuït de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va a l’Arboç

Potser t'agradaria compartir...

Curs gratuït de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va a l’Arboç

L’oficina Jove del Baix Penedès juntament amb el Consell Esportiu del Baix Penedès, amb el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona, organitzen un curs gratuït de monitor/a dinamitzador/a esportiu/va per a joves d’entre 16 i 29 anys.

 

El curs, que es farà a l’Arboç del 14 de febrer al 5 d’abril, consta de 185 hores lectives (presencials a Can Freixas, c. de l’Hospital, 13) i 150 hores de pràctiques (al Poliesportiu de l’Avinguda de la Generalitat de Catalunya, 23), que es faran de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

 

Com a requisits, a més de tenir entre 16 i 29 anys, cal tenir el títol de l'ESO, estar inscrits al programa Garantia Juvenil, estar en situació d’atur i que no haver participat abans de la formació, a un programa PICE de la Cambra de Comerç.

 

Les preinscripcions, que comencen demà dimecres, 26 de gener, es poden fer fins el dia 1 de febrer a qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la comarca. A Sant Jaume dels Domenys s’ubica a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8), a la biblioteca, i obre de dilluns a dijous de 16 a 19.30 h i els divendres de 16 a 18 h. També es pot fer la preinscripció per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat (indicant DNI, nom, cognoms, municipi de residència i telèfon de contacte).

 

Les places són limitades. Un cop realitzada la selecció dels i les alumnes preinscrites, es formalitzarà la inscripció.

Potser t'agradaria compartir...