Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-01-2022

Al febrer es reprenen les sessions d’assessorament i orientació per a joves del JBP

Potser t'agradaria compartir...

Al febrer es reprenen les sessions d’assessorament i orientació per a joves del JBP

L’oficina Jove del Baix Penedès coordina actuacions en matèria de Joventut a la comarca, donant suport i assistència als municipis. Entre les actuacions que es fan, hi ha les sessions d’assessorament i orientació acadèmic i laborals per a joves que són conduïdes per una tècnica del Jove Baix Penedès.

 

El dimarts, 1 de febrer, de 4 a 7 de la tarda, la tècnica compartida del JBP vindrà fins a Sant Jaume per atendre els i les joves per tractar qüestions acadèmiques i laborals.

 

La tècnica de Joventut del JBP atendrà individualment a qui hagi concertat cita prèvia i farà l’assessorament que requereixi el o la jove interessada en els àmbits d’ensenyament i de treball. Les mostrarà les opcions d’acord amb la situació de cadascuna, les ajudarà a trobar les beques o subvencions acadèmiques disponibles, les indicarà els terminis i requisits per fer preinscripcions o matriculacions, o quant al treball les ajudarà a fer un currículum o una carta de presentació i les donarà les eines per fer una cerca activa de feina.

 

Les sessions es fan a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) i per inscriure’s cal demanar cita prèvia per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat o presencialment a la Biblioteca.

 

La tècnica ve un cop al mes a Sant Jaume. Les dates i els horaris s’aniran publicant a l’agenda del web i a través d’avisos a l’eBando.

Potser t'agradaria compartir...