Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

15-12-2021

Formacions de la Diputació de Tarragona per a joves

Potser t'agradaria compartir ...   
Formacions de la Diputació de Tarragona per a joves

L’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona en col·laboració amb els Consells Comarcals del Baix Penedès, el Montsià, el Priorat i la Terra Alta, i amb cofinançament del Fons Social Europeu, ofereix 3 formacions per a joves que es faran els mesos de febrer i març de 2022.

 

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys acollirà la formació en autoocupació i cultura emprenedora, de 75 hores, que es faran en 15 dies en horari de matí.

 

Les altres dues formacions són una d’elaboració de cervesa artesana i autoocupació (de 300 hores en 60 dies amb seu a Santa Coloma de Queralt) i una de Videoart, disseny de vídeojocs i autoocupació (també de 300 hores en 60 dies amb seu a la Galera).

 

Les inscripcions per a qualsevol d’aquests 3 cursos s’han de fer a través de la Seu Electrònica de la Diputació de Tarragona des del 15 fins el 30 de desembre.

 

L’objectiu del projecte és el foment de l’autoocupació i l’emprenedoria col·lectiva entre les persones joves que tinguin entre 16 i 29 anys, es trobin en situació de desocupació i visquin principalment en municipis de menys de 5.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. 

 

Amb aquestes accions es vol aconseguir que les persones joves impulsin la seva idea de negoci des de la comarca on resideixen i puguin desenvolupar els seus projectes aprofitant les oportunitats que ofereix l’àmbit rural, afavorint així el repoblament i la dinamització econòmica del territori.

 

> A qui va dirigit?

Poden participar en aquest projecte formatiu aquelles persones que compleixin els següents requisits:

-          Tenir entre 16 anys i 29 anys, ambdós inclosos.

-          Disposar del títol d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

-          Estar empadronat/da en un dels municipis establerts en la convocatòria. Consulta’ls aquí.

 

> Ajuts de la formació

Les persones participants poden rebre un ajut econòmic per assistència a la formació de 13,45 €/dia, així com un certificat d’assistència i aprofitament de la formació on hi consta el nom de curs, les hores totals impartides, el programa de continguts formatius i l’entitat que l’ha impartit. Per rebre l’ajut econòmic i el certificat d’assistència i aprofitament, l’alumne/a haurà de complir una assistència mínima del 90% dels dies lectius de l’acció formativa.

  

Si desitgeu més informació podeu enviar un correu electrònic a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977 29 66 91.


Formació en autoocupació i cultura emprenedora 2.jpg
Formació en autoocupació i cultura emprenedora 3.jpg
Potser t'agradaria compartir ...