Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-12-2021

Cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística del segon trimestre (gener-març 2022)

Potser t'agradaria compartir...

Cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística del segon trimestre (gener-març 2022)

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements.

 

Les proves de col·locació, que són un pas previ, es poden demanar fins al 10 de desembre i la inscripció del nou període de cursos és del 16 al 21 de desembre.  

 

Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, es poden sol·licitar fins al 10 de desembre. La inscripció dels cursos d'hivern tindrà lloc del 16 al 21 de desembre i estarà marcada per l'ampliació de l'oferta dels cursos presencials. L'objectiu és facilitar l'ús oral del català entre els alumnes dels primers nivells d'aprenentatge.

 

La inscripció es fa en línia i tota la informació per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és al web del CPNL.

 

Les persones interessades a obtenir més informació o resoldre dubtes es poden adreçar al Servei de Català del Baix Penedès (977 15 71 75 - baixpenedes@cpnl.cat). 

 

Més informació sobre les inscripcions en aquest enllaç

Potser t'agradaria compartir...