Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-12-2021

Nerea Bassart Trio finalista del concurs #iCatVolta

Potser t'agradaria compartir ...   
Nerea Bassart Trio finalista del concurs #iCatVolta

La domenyenca Nerea Bassart i el seu grup han estat seleccionats per a la fase final del concurs #iCatVolta, que decidirà la banda sonora de l'edició 101 de la Volta, prevista entre el 21 i el 27 de març del 2022.

 

El jurat format per membres de l'Acadèmia de la Música, l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura, la Volta Ciclista a Catalunya i iCat han seleccionat com a finalistes les cançons "Horitzons", de Nerea Bassart Trio, "Boires i retrets", de The Penguins, i "Me'n recordo", de Yung Rovelló feat. Mama Dousha, entre la trentena de propostes que s'han presentat.

 

La cançó guanyadora es farà pública el 21 de desembre al programa d'iCat "Els experts". Entre els participants en la votació se sortejarà una invitació doble per al festival Canet Rock 2022 i el mallot firmat pel guanyador de la Volta d'aquest any, el britànic Adam Yates.

 

Fins el dia 20 de desembre, qui vulgui pot participar en la votació que decidirà la banda sonora de l'edició de 2022 de la Volta Ciclista a Catalunya a través d’aquest enllaç.

 

Desitgem la Nerea que obtingui el millor dels èxits i animem la gent a que la recolzi amb el seu vot.

Potser t'agradaria compartir ...