Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-12-2021

“Els seus drets en joc”, recollida de joguines per a infants

Potser t'agradaria compartir ...   
“Els seus drets en joc”, recollida de joguines per a infants

La Creu Roja impulsa, amb el lema “Els seus drets en joc”, la 29a campanya de recollida de joguines amb l’objectiu de què cap dels 22.000 infants en situació de vulnerabilitat a Catalunya es quedi sense joguines.

 

L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, la Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa i la Societat Cultural i Recreativa de Cornudella han atès la crida que fa la Creu Roja i col·laboraran fent la recollida de joguines al municipi.

 

La Creu Roja considera el joc com una de les vies més útils per la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per tant, paga la pena invertir tot els esforços per a què per Nadal cap infant es quedi sense rebre un joc o una joguina. Es demana que les joguines siguin noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives (a la Torregassa també es recolliran joguines de segona mà en bon estat).

 

Les persones que vulguin fer aportacions podran deixar-les a qualsevol d’aquests tres punts:

- al Local Social de Cornudella els divendres de 17.30 a 19.30 h fins el dia 4 de gener

- a la Societat de la Torregassa de dimarts a dissabte de 08.00 a 13.30 i de 18.00 a 20.00 h i els diumenges de 09.00 a 13.30 h fins el dia 21 de desembre.

- a l’Ajuntament en horari d’oficina (dilluns de 9 a 13 i de 16 a 19 h i de dimarts a divendres de 9 a 14 h) fins el dia 13 de desembre. 

 

Podeu consultar més informació sobre la campanya de la Creu Roja en aquest enllaç.


Recollida joguines 2.jpg
Potser t'agradaria compartir ...