Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-11-2021

El canal de l’ajuntament a l’aplicació eBando segueix sumant subscripcions

Potser t'agradaria compartir ...   
El canal de l’ajuntament a l’aplicació eBando segueix sumant subscripcions

L’ajuntament té contractat un canal a l’aplicació eBando per fer difusió de la informació que es genera tant des del propi ajuntament com des de les entitats i associacions del municipi, així com aquella que pugui ser d’interès general i que prové d’altres administracions o entitats de la comarca o del país.

 

Les informacions que s’emeten a través del canal de l’eBando es fan en forma d’avís o recordatori d’actes, esdeveniments o actuacions que han de tenir lloc, funcionant tant com a agenda o com a pregó. Fins ahir, 9 de novembre, se’n havien publicat 1.087. S’agraeix la col·laboració de les entitats i de les associacions que ens fan arribar la informació dels actes que organitzen, cosa que ens permet oferir un servei actualitzat.

 

Les persones usuàries d’aquest servei, que se l’han descarregat gratuïtament als seus telèfons mòbils, reben una notificació cada cop que es publica un avís, i, si pel titular que poden llegir els interessa ampliar la informació, l’obren i poden llegir-ne el contingut.

 

A data d’avui s’han subscrit al canal de l’ajuntament des de 587 dispositius. Les impressions que es tenen de les persones que l’utilitzen és molt positiva. Comenten que amb aquesta aplicació estan al corrent de l’actualitat al municipi.

 

Gran part de les persones que s’hi ha subscrit ho han fet per recomanació d’altres usuàries. El boca a boca està sent la millor forma d’ampliar el nombre d’usuàries i arribar a la majoria de la població. Per aquest motiu, se us demana i agraeix que feu córrer la veu i recomaneu a qui no el tingui, que es descarregui l’aplicació i es subscrigui al canal de l’ajuntament. Així mateix, aquelles persones que tinguin dificultats per descarregar-se l’aplicació o se’ls presenti alguna incidència, poden anar a la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30 h i els divendres de 16.00 a 18.00 h on se’ls assistirà.

 

Podeu visualitzar la versió per a web en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir ...