Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-11-2021

Tornen les sessions d’assessorament i orientació per a joves del JBP

Potser t'agradaria compartir ...   
Tornen les sessions d’assessorament i orientació per a joves del JBP

Es reprenen les sessions d’assessorament i orientació acadèmic i laborals per a joves conduïdes per la tècnica del Jove Baix Penedès.

 

Aquest proper dimarts, dia 16 de novembre, de 4 a 6 de la tarda, la tècnica de l’Oficina Jove del Baix Penedès vindrà fins a Sant Jaume per atendre els i les joves per tractar qüestions acadèmiques i laborals.

 

La tècnica de Joventut del JBP atendrà individualment a qui hagi concertat cita prèvia i farà l’assessorament que requereixi el o la jove interessada en matèries d’ensenyament i de treball. Les mostrarà les opcions d’acord amb la situació de cadascuna, les ajudarà a trobar les beques o subvencions disponibles en l’àmbit acadèmic, les indicarà els terminis i requisits per fer preinscripcions o matriculacions, o quant al treball les ajudarà a fer un currículum o una carta de presentació i les donarà les eines per fer una cerca activa de feina.

 

Les sessions es faran a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) i per inscriure’s caldrà demanar cita prèvia per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat o presencialment a la Biblioteca.

 

Està previst que la tècnica vingui un cop al mes a Sant Jaume, les dates i els horaris s’aniran publicant a l’agenda del web i a través d’avisos a l’eBando.

Potser t'agradaria compartir ...