Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-11-2021

Concurs de fotografia “La pedra seca a Sant Jaume dels Domenys”

Potser t'agradaria compartir...

Concurs de fotografia “La pedra seca a Sant Jaume dels Domenys”

Del 19 al 28 de novembre es celebra la Setmana de la Pedra Seca, promoguda pel projecte COL·LABORAxPAISATGE, que posa en valor el patrimoni paisatgístic de l’arquitectura tradicional de pedra seca com a element predominant i identitari de bona part dels paisatges rurals de Catalunya, de la Catalunya nord, les illes Balears i d’altres àmbits propers al mediterrani.

 

Enguany, l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys participarà en els actes que es faran arreu del territori organitzant un concurs de fotografia amb la temàtica de la pedra seca al municipi.

 

La participació és oberta a tothom qui ho desitgi i l’autor/a pot presentar un màxim de tres fotografies que hauran de ser originals i inèdites i que no podran haver estat difoses prèviament a través de cap mitjà o canal.

 

La presentació de les obres es realitzarà de forma presencial a l’Ajuntament de Sant Jaume els dilluns de 09.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 h i de dimarts a divendres de 09.00 a 14.00 h, fins el dia 25 de novembre.

 

S’atorgaran 3 premis a les millors fotografies i a les 3 finalistes, en un acte que es celebrarà el dia 28 de novembre a les 12 del migdia, al Local Social de Cornudella, on estaran exposades totes les obres presentades.

 

Podeu consultar les bases completes del concurs a l’arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir...