Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-10-2021

El 7 de novembre, Caminada contra la MAT

Potser t'agradaria compartir...

El 7 de novembre, Caminada contra la MAT

La plataforma ciutadana Domenys Dempeus! convida a tothom a afegir-se a la Caminada contra la MAT que es farà el diumenge, 7 de novembre.

 

La plataforma demana la revisió i nou plantejament del projecte d’estesa de la línia de molt alta tensió (MAT) que pretén transportar per via aèria, amb la instal·lació de grans torres metàl·liques de fins a 70 metres d’alçada, l’energia elèctrica produïda a l’Aragó fins a la zona metropolitana de Barcelona passant pel municipi.

 

La línia MAT, tal i com està prevista en el projecte, creuarà el territori i afectarà la fauna, el paisatge, les explotacions agrícoles, l’economia rural o la salut de les persones entre d’altres, per aquest motiu Domenys Dempeus! fa una crida a sumar-se a aquesta acció per fer visible la disconformitat de la població a un projecte que té altres alternatives més sostenibles.

 

La sortida es farà simultàniament des del Papiolet i des de Lletger a les 10 del matí i seguirà el recorregut de la MAT tal i com està projectat, per veure on es volen instal·lar les torres i l’impacte que causaran.

 

Es preveu que l’arribada a Sant Jaume serà cap a les 12 del migdia i el participants es concentraran a la pista coberta de l’escola els Quatre Vents, on les colles de Bastoners, Diables, Gegants i Gralles faran una actuació, es llegirà el manifest reivindicatiu i hi haurà pintada i repartiment de domassos.


Caminada contra la MAT 02.jpg
Potser t'agradaria compartir...