Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

25-10-2021

Dijous, 28 d’octubre, taller online “Coneixem el nostre cicle menstrual"

Potser t'agradaria compartir...

Dijous, 28 d’octubre, taller online “Coneixem el nostre cicle menstrual"

L’Oficina Jove del Baix Penedès ofereix una nova xerrada-taller de la cartera de serveis de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, en aquesta ocasió sobre salut.

 

En aquest taller, adreçat a joves de 14 a 25 anys, es coneixeran amb detall el cicle menstrual, es compartiran experiències i s'aprendrà a reconèixer els canvis que es produeixen al cos. Es farà a través de la teoria i de la pràctica, posant al centre la pròpia experiència.

 

Els objectius de la xerrada són millorar el coneixement del cicle menstrual, fer una anàlisi crítica de com es viu la menstruació a la nostra societat i trencar el tabú que l’envolta, reflexionar al voltant de la medicalització que s’ha fet del cicle menstrual, donar a conèixer alternatives a la recollida del sagnat i al tractament dels dolors menstruals i millorar l’autoconeixement del cos i dels canvis que s’hi generen durant el cicle.

 

La xerrada va a càrrec de l'entitat Som Mandràgores, es farà per l'Instagram Live @oficinajovebp a les 5 de la tarda i té una durada de 2 hores. No cal inscripció prèvia.

Potser t'agradaria compartir...