Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

18-10-2021

Diumenge, 24 d'octubre, es celebra la 10a edició de La Pedals de Clip

Potser t'agradaria compartir...

Diumenge, 24 d'octubre, es celebra la 10a edició de La Pedals de Clip

La Pedals de Clip és una Marxa o ruta cicloturista exclusiva per a bicicletes clàssiques de carretera anteriors a l’any 1987 amb pedals de clip (rastrales), cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre. També es poden utilitzar bicicletes amb quadres de nova construcció però sempre amb estil retro i equipades amb components originals de l’època (canvi, manillar, pedals, etc …).

 

La Pedals de Clip arriba aquest 2021 a la seva 10a edició i es farà en dos dies, el 23 d’octubre amb la Cronoescalada clàssica a Sa Roca i el diumenge, 24, la prova cicloturista que passarà pel municipi, on farà una aturada per avituallament a la Torre de Lletger, prevista per a cap a les 12.30 h.

 

La Marxa, que no és cap competició, sinó una trobada-concentració per gaudir de la bicicleta, del paisatge i fer amics. es compon de dues rutes, la llarga d’uns 80 km i la curta d’uns 49 Km, que transiten per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pistes de terra fàcils entre vinyes, masies i cellers de les comarques del Penedès.

 

Aquesta modalitat de cicloturisme clàssic ja fa molts anys que funciona en altres països d’Europa, especialment a Itàlia i a França. Enguany es comptarà amb la companyia de vehicles clàssics del Moto clàssic del Penedès.

 

Les inscripcions estan obertes fins a dimecres, 20 d’octubre i es poden fer a través del web de lapedalsdeclip.cat

Potser t'agradaria compartir...