Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-09-2021

Curs gratuït de vetllador/a i monitor/a de menjador i transport escolar per a joves

Potser t'agradaria compartir ...   
Curs gratuït de vetllador/a i monitor/a de menjador i transport escolar  per a joves

El Jove Baix Penedès, projecte al que pertany Sant Jaume dels Domenys, col·labora amb la Cambra de Comerç de Tarragona per la realització de diferents cursos destinats a joves inscrits a la Garantia Juvenil.

 

S’ofereix un curs gratuït de vetllador/a i monitor/a de menjador i transport escolar que es farà al Montmell del 2 de novembre fins al 20 de desembre.

 

El termini d’inscripcions comença el dia 4 d’octubre i es poden fer en qualsevol Punt d’informació Juvenil adherit al Jove Baix Penedès. A Sant Jaume està ubicat a la Biblioteca Municipal, a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8), i atén de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30 h i els divendres de 16.00 a 18.00 h.

 

El curs consta de 155 hores, de les quals 65 són d’habilitats i 90 de formació específica, distribuïdes de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

 

Per poder inscriure’s cal estar donat d’alta al programa de Garantia Juvenil, tenir entre 18-29 anys, estar en situació d’atur i inscrits al SOC com a demandants de feina i no haver participat de la formació a un programa PICE de la Cambra de Comerç en els 6 mesos anteriors.

Potser t'agradaria compartir ...