Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-09-2021

Cursos 2021 – 2022

Potser t'agradaria compartir ...   
Cursos 2021 – 2022

Ha començat a repartir-se el díptic informatiu amb l’oferta de cursos per al 2021 – 2022.

 

Enguany s’introdueixen unes variacions en algun dels cursos, per adaptar-los a les necessitats de les persones interessades. Les classes d’alfabetització de castellà es dividiran en dos grups diferenciats, un per a persones que no tenen domini oral de la llengua i l’altre per a persones que el que cerquen és el perfeccionament de l’escriptura.

 

L’altre canvi es produeix a les classes d’informàtica, que passaran a ser formació en noves tecnologies per a la gent gran, ja que, a part de l’aprenentatge bàsic d’informàtica, també es tractarà l’ús del mòbil i de les seves aplicacions i utilitats. El curs s’estructurarà en petites càpsules de 2 a 6 hores cadascuna, amb una temàtica específica, a les que s’hi podrà inscriure sense comprometre’s a l’assistència de tot el curs. S’anirà informant del tema a tractar, la durada i els dies en què es farà i la gent podrà decidir a quines assistir inscrivint-se prèviament.

 

Podeu consultar el díptic en aquest enllaç o a l'arxiu adjunt.

 

Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca, de dilluns a dijous de 16 a 19.30 h i els divendres de 16 a 18 h.

 

Seguiu les informacions i novetats quant a la formació, tallers i xerrades als diferents canals de l’ajuntament (Domenys Ràdio, web, eBando,...)

Potser t'agradaria compartir ...