Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-09-2021

Contractada una jove en el marc del programa Joves en pràctiques

Potser t'agradaria compartir...

Contractada una jove en el marc del programa Joves en pràctiques

L’ajuntament ha contractat una jove per fer suport a les tasques administratives de les oficines municipals i per atendre el Punt TIC.

 

La contractació ha estat possible gràcies a la subvenció del Fons Social Europeu i de la Generalitat de Catalunya, destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

 

La jove que ha estat contractada es va presentar a l’oferta per cobrir la plaça d’auxiliar administrativa que es va gestionar des del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Per optar-hi calia tenir entre 18 i 29 anys, no estar treballant ni estudiant, estar inscrita com a demandant de feina al SOC, inscrita al programa de Garantia Juvenil i acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que l’habilités per a l'exercici professional.

 

L’ajuntament va fer una crida a través dels mitjans habituals (web, Domenys Ràdio, eBando i xarxes socials) a tots i totes les joves del municipi que reunissin els requisits exigits per a què es presentessin a l’oferta del contracte en pràctiques remunerades de 6 mesos a jornada completa (de 35 hores setmanals), per a incorporació al setembre.

 

La contractació de la jove permetrà reobrir el Punt TIC en horari de dilluns a dijous de 16 a 19 h i el divendres de 16 a 18 h. Es recorda que aquest servei posa a disposició dels i les usuàries, l’equipament d’ordinador amb connexió a internet.

Potser t'agradaria compartir...