Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-09-2021

La Diputació de Tarragona subvenciona la compra d’elements per a les zones de jocs infantils

Potser t'agradaria compartir ...   
La Diputació de Tarragona subvenciona la compra d’elements per a les zones de jocs infantils

En compliment amb el que es disposa quant a l’atorgament de subvencions en el marc del PAM (Pla d’Acció Municipal), es fa difusió de la concessió feta per Decret de la Diputació de Tarragona en data de 9 de juliol, a l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys,  per a l’adquisició de jocs infantils que substitueixen els existents en els parcs i zones d’esbarjo infantils del municipi,  d’un import de 16.096,00 euros, sobre un import total de 17.911,29 euros emprats. La inversió i les feines d’instal·lació dels elements es va fer el mateix any 2019.

 

Els parcs i zones infantils que hi ha repartits pels nuclis del municipi són llocs força freqüentats pels infants i cal tenir cura del seu manteniment, per això és important fer-hi inversions en la millora i en la substitució dels elements que van quedant obsolets pel pas del temps i pel seu ús.

 

En els darrers anys s’han fet actuacions a tots ells, posant-los al dia ja fora amb petites tasques de manteniment com en la retirada d’elements i la substitució dels mateixos per altres de nous que compleixen les normatives actuals.

 

El suport que fa la Diputació de Tarragona amb l’atorgament de les subvencions és de gran importància, ja que permet fer front a les inversions sense malmetre els comptes del consistori.

 

Potser t'agradaria compartir ...