Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-09-2021

Comença el curs 2021 – 2022 a l’Escola de Música Contrapunt

Potser t'agradaria compartir...

Comença el curs 2021 – 2022 a l’Escola de Música Contrapunt

L’Escola Contrapunt inicia un nou curs i s’adreça a tothom a qui agradi la música per informar-los que tenen diverses activitats formatives previstes a Sant Jaume.

 

Hi haurà Sensibilització musical, una activitat on els nens i nenes de P4 a 1r de primària juguen amb la música a través del cos, la veu i diversos instruments, que es farà els divendres de 16 a 17 h.

 

Els nens i nenes a partir de 2n de primària es poden inscriure a la Banda per aprendre a tocar instruments de vent a través d’un conjunt instrumental amb els seus companys i companyes. Aquesta activitat, que es farà els dijous de 16 a 17 h, es planteja com una continuació del projecte Un Infant, Un Instrument que fan a l’escola.

 

D’altra banda, l’Escola Contrapunt ofereix activitats diverses per a infants, joves i adults, com són les classes d’instrument en grup i individuals, conjunts instrumentals i combos, música viva i creativitat, o Big band i orquestra.

 

L’Escola Contrapunt convida a les dues jornades de portes obertes que es faran el dilluns, 13, a l’Escola Pompeu Fabra de Cunit a les 18 h, i el dimarts, 14, al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès a les 18 h.

 

Per a més informació podeu entrar al web de l’escola www.escolacontrapunt.cat o contactar per correu electrònic a secretaria@escolacontrapunt.cat

Potser t'agradaria compartir...