Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-09-2021

L’ajuntament agraït i satisfet per la resposta ciutadana a la MAT

Potser t'agradaria compartir ...   
L’ajuntament agraït i satisfet per la resposta ciutadana a la MAT

Ahir dimecres, 8 de setembre, es va acabar el termini per presentar les al·legacions al projecte del clúster Begues que preveu l’estesa d’una línia de molt alta tensió (MAT) que travessi el municipi. 

 

Els danys que provocarà al territori i els riscos que comporta per a la salut de la població i de la fauna, van posicionar l’ajuntament en contra del projecte tal i com està redactat. 

 

Una de les primeres accions per frenar el macroprojecte que, de dur-se a terme, trinxarà el territori, ha estat animar a la ciutadania i a les entitats per sumar-se a presentar les al·legacions. Per facilitar la tramitació, dimarts per la tarda les oficines del consistori es van obrir al públic. 

 

L’ajuntament agraeix el suport dels voluntaris de la plataforma Domenys Dempeus, que ha facilitat al veïnat la gestió de l’enviament telemàtic de les al·legacions, desplaçant-se als nuclis i dedicant el seu temps per a què ningú no perdés l’oportunitat d’exercir els seus drets. Així mateix agraeix les entitats que s’han sumat a les accions informatives que han permès arribar al màxim nombre de persones. Especial menció al personal municipal que ha fet un gran esforç personal ampliant les seves jornades laborals i prestant els seus serveis amb diligència per atendre les 1.159 al·legacions que s’han recollit en pocs dies. Finalment, agrair a tota la ciutadania la seva implicació que recolza l’acció de l’ajuntament en un front comú contra el desgavell que es pretén perpetrar. 

 

L’ajuntament defensarà els interessos de tothom i arribarà fins a on calgui per tal de què el projecte sigui revisat i s’apliquin les solucions (que ja existeixen) per evitar un disbarat que només comportarà perjudicis.

Potser t'agradaria compartir ...