Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-08-2021

Del 20 al 22 d'agost, Festa Major de la Torregassa

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 20 al 22 d'agost, Festa Major de la Torregassa

La Societat Recreativa i Cultural de la Torregassa organitza la Festa Major que tindrà lloc del 20 al 22 d'agost.

Els tres dies que durarà aniran plens d'actes i d'activitats per a tots els púbics.

El divendres hi haurà sessió de zumba, sessió de ioga i concert de jazz amb el grup Carla Cruells Quartet.

Dissabte començarà aviat amb la cursa popular "La Milla", seguit de la Remullada amb animació infantil i Festa de l'escuma amb el grup Rovell d'Ou. Per la tarda concurs de guarniment de façanes i concurs de petanca, i per la nit, Nit de foc amb el Ball de Diables de Sant Jaume i l'Espanta-rucs del Penedès i Concert amb el grup de versions Vergüenza Ajena.

Diumenge aviat pel matí es podrà escollir entre participar a la Bicicletada o la Caminada popular. Al migdia es farà el Pa Beneït amb l'acompanyament de les Gralles de Sant Jaume i tot seguit la Missa solemne. Per la tarda la Cercavila popular amb els Gegants, els Capgrossos, les Gralles i el Ball de Bastons de Sant Jaume i abans de cloure amb el Concert del Duet Alma, es farà entrega de premis del concurs de guarniment de façanes.

Per participar al concurs d'engalanar façanes, cal fer inscripció prèvia facilitant nom, cognoms i adreça (carrer i número). Igualment, per a la resta d'actes i activitats caldrà també fer inscripció prèvia fins el mateix dia 15 d'agost, enviant un correu electrònic a societattorregassa@gmail.com o presencialment a la Societat el divendres, 13 d'agost i dissabte, 14 d'agost, de 18.00 a 20.00 h i el diumenge, 15 d'agost, d'11.00 a 13.00 h.

Seguiu les informacions pels canals habituals, l'eBando, les xarxes socials i el web de l'ajuntament.

Podeu consultar el programa complet amb els horaris, a l'arxiu adjunt.

Potser t'agradaria compartir ...